• Ново
Zamihalaa 10/100 бр. Твърд Полюс Жълти Гъши Пера САМ Пера за бижута Сватба Облекло Декориране на шапка Плюмажи Занаяти Материал - Военно-морски Пера - 50 бр.

Zamihalaa 10/100 бр. Твърд Полюс Жълти Гъши Пера САМ Пера за бижута Сватба Облекло Декориране на шапка Плюмажи Занаяти Материал

BGN 10.39

Ние предлагаме на клиентите си разнообразие от цветове и броя на избор.Ние продаваме всички цветове отделно.Моля, изберете внимателно, преди пускането на поръчката!Изделия имат квинтэссенцию дизайн на пера, което може да се използва за украса от пера, украшения от пера и производство на пера.Всички наши естествени пера.Можете да използвате писалката beautul за изпълнение на различни ръчни работи.Изделия с типичния дизайн на пера могат да бъдат използвани за направата на бижута от пера, украшения от пера и производство на пера.Следните пера за отлични за всички видове занаяти.Stf и гъвкави пера популярен за декориране на шапки и аксесоари САМ клип!.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент най-висок стандарт на обслужване на клиентите.щракнете върху КУПИ СЕГА, и ако имате нужда от всяка помощ, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. 10/100 бр Твърд полюс Жълти гъши пера САМ пера за бижута дрехи сватбена украса шапка плюмажи занаяти Материалцвет : бял,черен,жълт,оранжево,розово,розово,червено,езерото Синеиспользование : направи си САМ бижута и аксесоари пера за занаяти и сватбена декорация plumes Length : 13-20 см-5-8 инча.

Подробности

Избор на клиенти