• Ново
Гривна за въздушни възглавници Гривна Деца Ръчни Силиконови Каишки Location Finder Tracker Титуляр за Деца Детски Децата Старецът(2 опаковки)

Гривна за въздушни възглавници Гривна Деца Ръчни Силиконови Каишки Location Finder Tracker Титуляр за Деца Детски Децата Старецът(2

BGN 4.79

★ Описание на материала : Тази защитна обвивка Airtag специално разработена за Airtag.Каишка за часовник Apple airtags е изработен от силикон.Уникален процес прави корпус е по-удобно за кожата. ★ Перфектен размер : След многократни изследвания и тестове размера на продукта може да бъде напълно съвместим с Air Tag.Можете да го инсталирате бързо,нашата защитна капачка, за да се Airtag няма да се отрази на сензорен екран и сигнал на екрана. ★Лесна употреба : тези каишки за часовници от двете страни лесно може да се носи на китката на детето, така че не е нужно да се притеснявате за това, че Air Tag ще бъде хвърлен или счупен по време на игра. ★ Високо качество : Тази гривна Airtag е устойчив на пот, надраскване и пране, на мека текстура е много приятна за кожата, така че той е подходящ за вашите семейства, особено за децата и възрастните хора. ★Висока производителност : высокоэластичный тяло му позволява да смекчи удара, така че Airtag не може да бъде повреден при падане.ви не може да навреди да се носят защитен калъф.

Подробности

Избор на клиенти