• Ново
Часова епруветки Ks-Tek 2Pcs,жълто притежателя на тръби от полипропилен(PP) за епруветки аутосампле 2mL с диаметър 12mm 50 ства,Штабелируемые шкафове епруветки,Шкаф корк цен?

Часова епруветки Ks-Tek 2Pcs,жълто притежателя на тръби от полипропилен(PP) за епруветки аутосампле 2mL с диаметър 12mm 50 ства,Штабелируемые

BGN 7.19

Полипропиленови стелажи за бутилки са устойчиви на повечето разтворители.Autoclavable 250 градуса по Целзий и 15psi в продължение на 20 минути.Шкаф епруветки може да штабелировать в празното или препълнен с набор от пробирок,пести място чрез штабелировать много пластмасови подпори за епруветки в горната част един от друг.Всяка дупка ясно обозначени с цифри и букви, указывающими координатное позицията на флаконите с проби, което е удобно за точността и ефективно провеждане на експеримента.Идеята за пробирок автосамплера 2m L HPLC диаметър 12 mm и други пробирок тест/култура подобен размер като 1.5 ml/1.8 ml/2ml криогенные шишенца и епруветки центрофуга.ШКАФ ЕПРУВЕТКИ SPECIFICATON Ks-Tek Размер : Жълт цвят(2pcs) Форма : Правоъгълник Дължина : 191mm Широк : 100mm Височина : 22 mm Диаметър на задържане : 12mm Броя кладенци : 50/в шкаф във форма за пробирок 2m L Функция? 1. Дръжте епруветки, епруветки, центрифужные тръба 2. Лесно се съхранява, за да се спести място, Отлично сервизно обслужване Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Всеки Клиент е важен за нас.Вашето удовлетворение е нашата мотивация да продължиш.

Подробности

Избор на клиенти