• Ново
LIGUOYI Инвалидна Количка Подмяна на Колелце, Инвалидна Количка Подмяна на Предните Колела, 6 Инча височина 7 См и 8 см, 2 елемента Мастни Твърди Черни Колела, 5/16 инча Лаг?

LIGUOYI Инвалидна Количка Подмяна на Колелце, Инвалидна Количка Подмяна на Предните Колела, 6 Инча височина 7 См и 8 см, 2 елемента

BGN 33.49

Колела пудра инвалидна количка от 2 части - гумите са на предното колело на инвалидна количка - диаметър 6 см 7 см и 8 см & носещи 5/16 инча - Антиизносване & Non-Slip Product Описание ❉ ☃ ❉Благодаря ви, че влизате в магазина ми! !Ние тържествено обещаваме "продължи да ви осигури професионални услуги!Ние гарантираме, че ще се постигне съотношение на качество и цена и ще ви предоставим най-комфортни покупка!"Предното колело на инвалидна количка противоскользящее и амортизирующее, че е идеален избор за замяна или ремонт на инвалидни колички, колички и помощни средства за ходене. Уверете се, че разстоянието между дупките на предното колело е 8 мм/0,3 инча.Той може лесно да се търкаля по всякаква повърхност, е трудозатратным, лесен за използване и лесен за настройка.

Подробности

Избор на клиенти