• Ново
Жични Клавиатура, Led Подсветка Клавиатура в пълен размер за Бизнес Офис Тиха Ергономична Сладък Клавиатура, Съвместима с PC, Mac Лаптоп Windows Vista XP (розов)

Жични Клавиатура, Led Подсветка Клавиатура в пълен размер за Бизнес Офис Тиха Ергономична Сладък Клавиатура, Съвместима с PC,

BGN 20.79

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.,, 【Модерен пънк-дизайн на кръгла ключ】Кръгли капачки за ключове с лъскава и гладка регионални технология и свеж цвят украсяват на вашето устройство и на вашата маса; Гладка клавиатура с нисък профил шепне тихо ключове осигуряват удобен и плавно въвеждане на текст. 【104 бутони Тънък дизайн】Лека и преносима клавиатура в пълен размер с цифров зона, по-практичен, отколкото на мини-клавиатура.Тиха конструкция микропереключателя намалява нивото на шума с около 95%, в сравнение с други клавиатура. 【Led светлини】Клавиатурата има ефект led подсветка, прозрачни символи и може да се използва дори в тъмното.Регулируема яркост, светлина може да се изключи.Светлина естествен и удобен, за да избегнете отблясъци и да се създаде по-комфортна обстановка. 【Кабелна връзка,щепсела и да играе】Ако се притеснявате за несигурен безжично свързване, работа или игра внезапно е прекъснато.След тази жични клавиатура ще бъде добър избор за вас.Просто включете и играят директно. 【Широка съвместимост】Той може лесно да бъде подкрепено, независимо от това, дали сте настолен компютър или лаптоп, и е съвместим с Mac или Windows.

Подробности

Избор на клиенти