• Ново
МЕТТ Фирма Четка, Силиконова Четка За Тоалетна, Четка и Притежателя на Кутията Чистящая Четка за Домакинството, Аксесоари За Баня и Подарък (Цвят : оранжево)

МЕТТ Фирма Четка, Силиконова Четка За Тоалетна, Четка и Притежателя на Кутията Чистящая Четка за Домакинството, Аксесоари За Баня

BGN 48.88

1. Глава на четка в хипокампуса, чиста, без задънена улица, четината за ДОМАШНИ любимци, липса на увреждане на стената на бъчва. 2. Основата тоалетна основание предназначен за окачване и вентилация, което позволява ефективно да предотврати размножаването на вредни вещества и е по-гигиеничным. 3. Дръжка от неръждаема стомана, удобно усещане за ръце и антикорозионна. 4. Силна твърдост, против стареене и устойчивост на корозия. 5. Подходящ за всички видове бани и тоалетни, след като украса.Размер : четка : 44.5x30cm.Що се отнася до следпродажбено обслужване : всяка четка е абсолютно нова и качествена; всяка четка внимателно проверени и тествани преди изпращане; ако имате някакви проблеми с качеството, моля свържете се с нас, вашият въпрос ще бъде решен в рамките на 24 часов1. Глава на четка в хипокампуса, чиста, без задънена улица, четина домашен ЛЮБИМЕЦ, липса на увреждане на стената на бочка2. Основата на основание тоалетна е изработено, за да бъде приостанавливанным и провентилированным, който може ефективно да предотврати размножаването на вредни вещества и по-гигиеничен.Дръжка от неръждаема стомана 3. Stainless удобно усещането на ръцете и анти-rustspecification Colors : White, Black Size : Размер четки за тоалетна-44.5x30cm Basic размер-20x19x8.5cm Material : ЛЮБИМЕЦ четина + неръждаема стомана handleshower head led душ headrain shower headshower heads high pressureshowerheadshower lightsrainfall shower headshower head with handheldshower headshigh pressure shower head[Гаранция] от 100% високо качество, моля, бъдете сигурни за закупуване, не е нужно да носят никакъв риск, ако имате някакви въпроси относно продукт, моля, попитайте на въпроси в модула "Въпроси и отговори", ние ще ви отговорим навреме.

Подробности

Избор на клиенти