• Ново
Cabilock 6 бр. Празни Кутии За Яйца Целлюлозное Влакна Притежателя на Тавата За Яйца Крафт Целлюлозные Контейнери За Яйца Кутии За Съхранение на Яйца Целлюлозные Конте?

Cabilock 6 бр. Празни Кутии За Яйца Целлюлозное Влакна Притежателя на Тавата За Яйца Крафт Целлюлозные Контейнери За Яйца Кутии

BGN 15.99

Използвайте висококачествени хранителни материали, полезни за здравето.Това може много да ви помогне в ежедневието.Лесно е да се вземе яйца, независим отделение, може да защити и сигурността на яйца.Идеална за места, където яйцата трябва да се съхраняват в ресторанти, домове, кухни и т.н. Екологично чисти и-разградими материали, безопасни и екологично чисти, а също и предпазват околната среда.Двадесет и четири окото дизайн, голям капацитет, тази кутия за яйца може да се съхранява повече яйца.Описание на Всички е известно, че яйцата са много крехки и са изключително лесни за съхранение.Тези кутии за съхранение на яйца е решаване на този проблем, който може да спаси яйца на сигурност, поддържане на яйца пресни, те могат да се избегнат случайно разбиване на яйца и са задължителен атрибут за семейството.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : крафт целулоза - Размер : 29. 40 X20. 50 X6. 90cm, 11. 55 X8. 06 X2. 71inch - Еко-и-разградими материали, безопасни и екологично чисти, както и защита на околната среда.- Използвайте висококачествени хранителни материали, полезни за здравето.Това може много да ви помогне в ежедневието.- Двадесет и четири окото дизайн, голям капацитет, тази кутия за яйца може да се съхранява повече яйца.- Лесно е да се вземе яйца, независим отделение, може да защити и сигурността на яйца.- Идеална за места, където яйцата трябва да се съхраняват в ресторанти, домове, кухни и т.н. Пакетът включва 6 x тави за яйца.

Подробности

Избор на клиенти