• Ново
Creality На 3 Pro 3D Принтер с 32-битовата Функция за печат Автобиография на Майчинството Магнитна Монтаж на Surface Плоча и UL Сертифициран Източник на Захранване Метални САМ ?

Creality На 3 Pro 3D Принтер с 32-битовата Функция за печат Автобиография на Майчинството Магнитна Монтаж на Surface Плоча и UL

BGN 188.80

1. Саморазвивающаяся тиха дънна платка : Този 3 D-принтер Creality На 3 Pro идва с 32-битова безшумна дънната платка и шаговыми драйвери TMC2208, които винаги осигуряват плавно движение под 50 db и липса на шум по време на печат. 2. Бързо топление : То отнема само 1 минута, за да се затопли легло на печат до 200 - 250 Degree, добре соотвествует печатане на различни направления. 3. C-Magnet Изграждане на Surface : Този 3 D-принтер creality 3 Pro е подобрена с помощта на нова модерна магнитни стикери "C-МАГ", която е напълно подвижна, гъвкава, а също така може да бъде по-добре залепен към платформата.След като модел кутия за печат, извадете магнитна горната част на долната и се наведете или огъване на печатната повърхност, модел е лесно да скочи с отпечатаната повърхност. 4. UL аттестовало сила Mean Well : Оборудвана с захранване Mean Well на една фирма, за да се затопли нагоре по принтера Emilov-3 Pro 3 D бързо и да позволи на потребителите да избират между напрежение и ток сила 115 V или 230 V.Междувременно на 3 v2 е защитен своите захранването от удари ток и прекъсвания на електрозахранването.При загуба на електроенергия печат може да бъде възобновено с последния слой, което спестява време и намалява количеството на отпадъците. 5. Официалната доставка на Creality 3 D : Всички наши принтери са доставени от официалния магазин creality 3 D с внимателен услуги след продажбата на услуги, включително и оригиналната смяна на части и съвет по иновации, осигурявайки прекрасен потребителски опит!. 1. Принтер Emilov-3 Pro 3 D може лесно да се инсталира за печат и е съвместим с различни видове конци спиралите. 2. 3 D принтер Emilov-3 Pro се отличава с висока прецизност и осигурява отличен ефект на печат, в сравнение с други. 3. Той поддържа, размер на печат 220*220*250 мм за печат играчки, изкуство, архитектурни сгради и т.н.

Подробности

Избор на клиенти