• Ново
Джинхуа Набор от Четки За Грим, 12 бр. Професионална Красотата на Премиум Синтетична Основа на Превенцията, Грим Четки, Комплекти за Тонален Крем Смесване Руж, Корек?

Джинхуа Набор от Четки За Грим, 12 бр. Професионална Красотата на Премиум Синтетична Основа на Превенцията, Грим Четки, Комплекти

BGN 7.99

Покрива всички размери и форма четки, за да изрежете и изразително лице за перфектен размер.Удовлетворение за всички ваши нужди с помощта на различни форми на четки за лице.Четина тези четки за грим, изработени от висококачествени синтетични влакна, мека и не линяющего, действително нетоксичен и без мирис, сигурно за чувствителна кожа.Благодарение на високата си цена и високото качество, прави го бонус за всеки ентусиаст на грим. 12pcs Makeup Brush With Beige ПУ Bag.our професионални козметични четки са подходящи за everyone Latest Design Makeup Brush Set.Този комплект четки за грим са предназначени главно за модни момичета и дами.Разработен в простия и елегантен цвят шампанско, си зашеметяващ дръжка ще ви усещане за мода.Обърнете внимание на нови продукти, може би с малко миризма.Моля, не се притеснявайте за това, това не се случва от четина.Почистете веднъж, преди да използвате, и миризмата напълно ще изчезне.Това не засяга използването.Добра употреба : Лесно се поставя пудра на прах, естествен цвят, което прави еднакво; идеален за лична и професионална употреба, като козметик, козметик и гримьор.

Подробности

Избор на клиенти