• Ново
ICARER Кожен Портфейл е Съвместим с Apple MagSafe, Естествена кожа [ RFID ] Притежателя на магнитна карта, До 3 Карти за iPhone 12 Серии 2020 модел(кафяв)

ICARER Кожен Портфейл е Съвместим с Apple MagSafe, Естествена кожа [ RFID ] Притежателя на магнитна карта, До 3 Карти за iPhone

BGN 19.19

[ЕСТЕСТВЕНА КОЖА] : Притежателят на магнитна карта ICARER, изработени изцяло ръчно от 100% естествена телешка кожа.Усещането на ръцете от премиальной на кожата най-висок клас.Всяка част от естествена кожа има своите вени и порите, така че консистенция на всеки един продукт, което получавате, е уникална. [Anti-Lost] : Специален дизайн на вътрешността на притежателя на картата предлага отлични титуляр за вашите карти.Дори ако в портфейла си само на една карта, тя не выскользнет дори при силно разклащане. [RFID Protector] : Чантата с магнитна карта е снабден с RFID-дизайн на протектора за двете страни на чантата.По този начин, той може да защити своята кредитна карта от кражба на безжична идентификация. [Преносим и практичен] : Оборудван силен магнит, портфейл за карти е лесен за използване.Той може да побере около 2-3 ежедневно използвани от кредитни карти, когато излиза на улицата. [Съвместимост] : Чантата с магнитни карти е съвместим с i Phone 12, i Phone 12 mini, i Phone 12 pro и i Phone 12 pro max 2020. Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имате някакви проблеми с нашия продукт!. [Съвместимост] : Чантата с магнитни карти е съвместим с i Phone 12, i Phone 12 mini, i Phone 12 pro и i Phone 12 pro max 2020. Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имате някакви проблеми с нашия продукт!.

Подробности

Избор на клиенти