• Ново
4 в 1 Комплект Нож за пяна С Цифров Регулатор на Напрежение, Набор от Инструменти, Писалки Електрическа Машина За Рязане на GOCHANGEDIRECT, 100-240V /18W Дръжка за Рязане на Стиро?

4 в 1 Комплект Нож за пяна С Цифров Регулатор на Напрежение, Набор от Инструменти, Писалки Електрическа Машина За Рязане на GOCHANGEDIRECT,

BGN 30.39

Нагревательная иглата : 11 виж Диаметър на топлинна ютия за лък : 0,25 мм. ♥【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】Този комплект за рязане на пяна е най-икономичният инструмент. _BOS_【ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ на】Моля, оставете да се затопли за известно време, преди да използвате и да релаксирате, когато той ще работи повече от 30 минути. ♥【ИЗПОЛЗВАНЕ на ПРОДУКТА】Можете да изрежете дунапрен, под всякакъв ъгъл и да създадете свой собствен шедьовър, като костюми на Хелоуин, на практика ръчно изработени, дори и уроци по изработка на модели на децата в училище. Дължина лук : 18 виж Дължина гибочного стил горещ нож : 5 виж Взаимозаменяеми тел за лука : 10 метра Работна мощност : 18 Вата.Регулируема цифров регулатор на напрежение(0-12 V). 5 см пръчица стил горещ нож *1.Чиста и гладка рязане, герметизирует чисти ръбове, не оставя боклук!.Това позволява на потребителите по-лесно да се работи над създаването на рекламни думи, художествено моделиране и различни проекти за рязане на пяна.Той също така е идеален за разработване на търговски произведения на изкуството, сложно и дребен шрифт в рекламите (например писма), създаване на произведения на изкуството любители, каменна пен, производство на художествени модели, работи в домашни и училищни проекти.Бутон за включване / изключване. висока мощност 18 W с одобрен от Ul захранване и бутон за включване / изключване, 12 см и 7 см пръчка стил горещ нож, 5 см огъване стил горещ нож, 18 см лук горещо острие, 10 м взаимозаменяеми тел за лък, нож титуляр. 5 см огъване Стил горещ нож *1.♥【4 В 1 С контрол на напрежението】Това е перфектният комплект за рязане на пяна. 7В за рязане на игли 5 см и 10 см, 9 V за носового нож.

Подробности

Избор на клиенти