• Ново
Диск Кумихимо, практичен и многократна употреба е Удобен за носене EVA с кабел ресни за плетене на въжета за хора(Кръг и квадрат, S)

Диск Кумихимо, практичен и многократна употреба е Удобен за носене EVA с кабел ресни за плетене на въжета за хора(Кръг и квадрат,

BGN 21.20

Тази плоча kumihimo е изработена от здрава ева, която е твърдо задържа спиралата по време на работа.Изработен е от висококачествена ЕВА.Залепете края кабел лента, или задръжте върху мястото и навивайте захранващ кабел около макара до желаната дължина.Диск създава прекрасна оплетку. 10 * 1 см / 3,9 * 0,4 Размер на плоча in Square : прибл.Технически характеристики : Състояние : Новыйматериал : EVAColor : White Round диск, Размер : прибл.Изработен от висококачествен EVA, траен, както и многократна употреба.Описание : Кумихимо (което означава "събрани конец") - това е форма на плетене, разработена от японските.Лек,много удобно да се изпълни.Издръжлив, практичен и многократна употреба. Хубаво стана инструмент за плетене на въжета, много лесен за използване.Кръст Бод Пакет включва : 2 x тъкане на дискове(въже в комплекта не са включени)Забележка : 1. Създаване на красиви подложки с помощта на този плетеного диск.Моля, обърнете истински като стандарт.Мека, прозрачна пластмаса, позволява лесно да се определи цвета и вида на продукта.Хубаво стана инструмент за плетене на въжета,много лесен за използване. Прехвърлете обемна спирала бисерной тел, нишки и кабел в удобни за потребителя обнимающие макари, които са "прегръщат" нанизываемый материал, за да не распутаться. За да отворите, кори вълнообразна страна (на гърба) от плоска страна (отпред).Благодарим ви за разбирането. Издръжлив, практичен и многократна употреба. 2 елемента кръг кумихимо диск ресни кабел ред гривна ръчно тъкане на диск.Създаване на красиви коси, с помощта на този плетеного диск. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.4 Тегло : прибл.Той е лек, преносим и лесен за използване. Изработен от висококачествен EVA. Лек, много удобен за носене.Кабел може да се освободи, когато на макарата затворен, внимателно да се дърпа за края.

Подробности

Избор на клиенти