• Ново
JNOI Creative Heavy Duty Metal Shoe Rack, Вграден Многофункционален Рафтове за съхранение на Вертикална обувки, Идеално за Антре Фоайето Дневна Спалня (Цвят : черен)

JNOI Creative Heavy Duty Metal Shoe Rack, Вграден Многофункционален Рафтове за съхранение на Вертикална обувки, Идеално за Антре

BGN 40.00

1. Нова креативна стойка за обувки : отчитат като функция шкафове за обувки, така и стол за обувки.Той е направен от желязо и е трайна.Носеща способност на изключително голям. 2. Многофункционален : може да се използва не само като багажник за обувки, но и като етажерка за книги, органайзер за стая или дори като рафтове за багаж офис.Много подходящ за вашите растения, обувки, книги и различни предмети за украса. 3. Ние ви предлагаме 2 цветове, а именно черно и златно.Общо използване на съвременни леки луксозен стил, стилен на външен вид, може да отговаря на всеки дом и да донесе прекрасни декоративни ефекти. 4. Широка гама от приложения : Нашите столове и модерен стил, подходящи за всяка стая, като спалня, хол, трапезария, добавяне на вкус и комфорт към всеки пространството в стаята си. Удовлетворение 5.100% : Ние осигуряваме най-стабилна опаковка за защита на стока от повреди.ако продуктът, който сте получили, е счупен, просто не се колебайте да се свържете с нас, за да получите нов.

Подробности

Избор на клиенти