• Ново
Оригинален предпазен сифон 6 фута висок клас маркуч 1/2 Клапанов сифон - Самовсасывающий помпа Предава 3.5 литра течност в минута-отлично подходящ за басейни, аквариу?

Оригинален предпазен сифон 6 фута висок клас маркуч 1/2 Клапанов сифон - Самовсасывающий помпа Предава 3.5 литра течност в минута-отлично

BGN 11.19

Оригинален предпазен сифон (6 фута маркуч 1/2-инчов клапан) : безопасно перекачивайте течност до 3,5 литра в минута.Отличен за изпомпване на гориво на автомобили, лодки, трактори, косачки и много други!.Безопасна алтернатива на изпомпване на опасни гориво или мръсни течности.Най-добрият сифон в света от 1977 г. -100% е Изработена и се произвежда в САЩ от FDA санкциониран за питейна вода или на домашна бира.Оригинален предпазен сифон идеален за домашно варене на бира, вино, автомобилостроенето, градинарство и напояване.В зависимост от размера на сифон самовсасывающий помпа, може да изпомпва до 10,5 литра вода в минута, което го прави по-безопасна алтернатива на традиционните сифонам.Както и най-добрите инструменти, оригинален предпазен сифон едновременно ЛЕСЕН, БЕЗОПАСЕН и УДОБЕН.Лесен за своя липсата на сложни, движещи се или нетрайни детайли.СИГУРНО защото се елиминират всички опасни и неприятни аспекти на сифонирования.Просто жизнена помпени действия стартира поток сифон, вместо да смучат неговата уста или с ръце.Не му е необходимо и никога не трябва да слагат в устата си.Оригинален предпазен сифон намалява риска от проливания или вдишване на течност.УДОБНО - защото повече не трябва да се поддържа и да се излее тежки горивни кутийки. 1. Преди да използвате излейте цялата течност от маркуч. 2. Край на тръбата трябва да бъде под помпата, преди да започне сифон. 3. Потопете помпата в течност, която трябва да бъде откачана. 4. Енергично двигайте помпа нагоре и надолу.За начало сифонирования е важно, за да се изпомпва през цялото време остава в течност.След като поток ще започне да спрете движението или разклащане на помпата, тъй като гравитацията ще поддържа потока на течността.След като започне сифон, дръжте помпата е потопена в течността. 5. За да спре сифон, извадете помпата от течност. 6. Излейте цялата течност от маркуч и внимателно почистете го. 7. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Подробности

Избор на клиенти