• Ново
Мрежа украса на партията,Декоративна Мрежа за сигурност на мрежата на оградата,мрежова сигурност на детето,Мрежа за защита на балкона за малко дете,Изкачването Мр?

Мрежа украса на партията,Декоративна Мрежа за сигурност на мрежата на оградата,мрежова сигурност на детето,Мрежа за защита на

BGN 51.28

●Джутовая въже тежкотоварни : гъвкава, трайни пеньковые въже Трайни, гъвкави, способни да издържат на тежки условия, влага, абразия и атмосферни условия.Не позволявайте на детето да се хвърлят неща по стълбата и други пукнатини.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме!Ние ще ви предоставим най-добрата услуга в рамките на 12 часа!Много ви благодаря!Срок на доставка : Нашият нормален срокът за доставка е от 15-30 дни. (Експресна доставка могат да бъдат подкрепени; срокът за доставка е от 4-8 дни. Описание размер : Декоративна мрежа изцяло се измерва ръчно и може да бъде грешка 1-3 виж Моля, обърнете се към действителното получени стоки.Защитете своите подови настилки и парапети от падащи предмети и осигурете безопасна среда за всички! ◆Подсигурен въже : на около 8 мм дебелина ◆Защитна мрежа разстояние : от 10 см ◆Цвят на въжето : многоцветен ◆Применимая сцена : на открито и закрито, може да се използва навсякъде ◆Забележка : 1. ●МНОГОФУНКЦИОНАЛНА МРЕЖА за СИГУРНОСТ на ДЕЦАТА ЦВЯТ се ИЗПОЛЗВА ЗА : защитата на стълби, тераси, анти спад, ограда на стадиона, защитата от спортни площадки, висящи украса, etk. ●Мрежа скалодромная стена Характеристики : Эластично която може да бъде увеличена способността на малки по размер, с устойчива на атмосферни влияния, износостойкая, дълъг срок на експлоатация-екологично чист, нетоксичная, гаранция за качество.●Характеристики на декоративна мрежа : Висококачествен найлонов материал, многослойна основа и вътък, на точната инсталация, качество на изработката;водоустойчив,ясни линии, устойчива на плъзгане издръжливост и противоизносность.Обслужване на клиенти : Ние ви даваме 100% гаранция за качество на продуктите.Здравейте~ Добре дошли в нашия магазин, честит закупуване Име на продукта : AA-SS Детска защитна мрежа Тази солидна защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах. ●Размер на мрежата проследяването стъпки пълзи : диаметър на въжето : 8 mm, разстояние между мрежи е 10 см, дебелина на въжето е достатъчно, за да ви даде достатъчно чувство за сигурност.

Подробности

Избор на клиенти