• Ново
Flow Yoga Poses & Stretching Exercise Poster: модул за Обучение на плакат за тренировки по йога, блок-схема на йога пози, преустройства и поредици. Лесно да се следват.

Flow Yoga Poses & Stretching Exercise Poster: модул за Обучение на плакат за тренировки по йога, блок-схема на йога пози, преустройства

BGN 19.99

ВСИЧКИ НИВА на РЪКОВОДСТВО по ЙОГА НАВСЯКЪДЕ : Разработване домашна практика, вдохновленную моята творческа и плавна последователност йога пози : .НАМЕРЕТЕ СВОЯ ПОТОК с помощта на този красив плакат.Практикувайте стил flow yoga : загряване, последователност flow yoga и загряване.ТВОРЧЕСКА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ : Увеличете своята любов и удоволствие от практикуването на йога с помощта на приятна практика, която се чувства страхотно!.ЙОГА ТУК, ЗА ДА се НАСЛАДИТЕ на : вярвам, че йога тук, за да се насладите!Аз създадох този плакат, за да можете да се насладите на практика още повече!.СРЕДНИЯТ РАЗМЕР : размер А2 - този плакат с размер 17" х 23,5" се отпечатва на качествена хартия с гланц. - Проектирани учител по йога - Класическа последователност йога поток - Размер A2 : 17" x 23,5" - на практика преходът от кучета, обърната надолу, към трехногой на кучето, от вариации на дъски до трехногой дъска и много други потоци. - лъскава, висококачествена плакат стенни графика - идеален подарък за йога или любител на йога.

Подробности

Избор на клиенти