• Ново
Игли, Шивашки Игли 200/100 Шевни Аксесоари Комплект за Занаяти за Бижута за Шиене за изкуство(100 Цветни зеленчуци от семейство Тиквови, игли)

Игли, Шивашки Игли 200/100 Шевни Аксесоари Комплект за Занаяти за Бижута за Шиене за изкуство(100 Цветни зеленчуци от семейство

BGN 5.59

Може напълно да издържат ежедневно носене и почистване, и никога не се притеснявайте за това, че той лесно се огъват или ръжда.Игли са подходящи за изработка, шиене, закрепване на дрехи, цветове одеала, производство на бижута и така нататък.Край на закрепване остава блокирани и затваря ръб за предпазване на пръстите на ръцете, по-безопасни за използване.Лесно проникват в тъканите, без да причиняват щети или по-големи дупки, и твърдо се държат материал на място.Английска жени е надежден, дългосрочен партньор стилисти и жените, занимаващи се с шиене, което улеснява този процес.Функция : 1. Лесно проникват в тъканите, без да причиняват щети или по-големи дупки, и твърдо се държат материал на място.2. Английска жени е надежден, дългосрочен партньор модни и женски шиене, което улеснява процеса.3. Смогите напълно издържат ежедневно износване и миене, и никога не потревожьтесь за огъване или ръждясва лесно.4. Край на сондата остава блокирани и затваря точка, за да защити вашите пръсти, по-безопасно да се използва.5. Игли са подходящи за изработка, шиене, закрепване на дрехи, цветове одеала, производство на бижута и така нататък.Спецификация : Тип елемент : Английски булавкиматериал : Желязо / пластикприменение : Най-подходящите хора.За майсторство, шиене, закрепване на дрехи, облицовки, ватирани одеала, производство на бижута, оберточных прагове/прагове, инструкции за пране на прищепках или фиксиране на шалове.Списък на пакета : 200 x Safety Pinsor100 x Safety Pins.

Подробности

Item Type:
Safety Pins
Material:
Iron / Plastic
Application:
Most of the eligible people. :
For craftsmanship, sewing, clothing fastening, finishing quilts, jewelry making, wrap skirts/skirts, washing instructions on clothes pins or fixing scarves. :
Package List:
200 xSafety Pinsor :
100 xSafety Pins :

Избор на клиенти