• Ново
ZHANGQUAN Live Stream Многофункционален Портативен 3000 за Домашно KTV Микрофон Кондензаторен Звукозаписывающий микрофон с Ударните Монтиране и Поп-Филтър за PC и лаптоп, 3,5 мм ?

ZHANGQUAN Live Stream Многофункционален Портативен 3000 за Домашно KTV Микрофон Кондензаторен Звукозаписывающий микрофон с Ударните

BGN 69.68

Лек и преносим.Професионален,лесен за употреба Когато този кондензаторен микрофон, свързани към преносим компютър, моля, свържете лаптопа си към електрически контакт или използвайте фантомное хранене 48, за да получат достатъчно мощност, ако звукът не е достатъчно ясен и висок. 2. Ако вашето устройство не може да осигури достатъчно мощност (при използване с усилване или миксера и т.н.), Записана на силата на звука може да бъде по-ниска, и, моля, използвайте допълнителен фантомно захранване 48 v, за да го свържете. (адаптер фантомного захранване в комплекта не са включени). 3. Микрофон не може да се използва с мобилен телефон и планшетным компютър.Забележка : не може да работи с Mac. 4. Ако искате да получите най-добър звук ефект, трябва да се използва звуковата карта. 5. При записване, моля, подредете микрофона далеч от усилвател, за да се предотврати шума на данни от един усилвател.

Подробности

Избор на клиенти