• Ново
G-Promise Solid Metal Shower Arm Diverter for Hand Held Shower Head and Fixed Spray Head ∣ G 1/2 3-Way Bathroom Universal Shower System Replacement Part. (Матиран никел)

G-Promise Solid Metal Shower Arm Diverter for Hand Held Shower Head and Fixed Spray Head ∣ G 1/2 3-Way Bathroom Universal Shower

BGN 17.59

►Здрава метална конструкция, не се притеснявайте за това, за да се счупят. ►Един 1/2 IPS жена на входа на водата, два 1/2 NPT мъжки изход вода.Добре се съчетава със стандартна дюза за душата и маркуч. ►Когато два изхода произвеждат вода едновременно, налягането на водата намалява наполовина. ►Лесна инсталация с помощта на обикновен гаечен ключ, който ние предлагаме, можете да го затегнете под всякакъв ъгъл, от който се нуждаете. ►30-дневна гаранция за връщане на 10-годишна гаранция ви донесе пълно доверие.Всички въпроси, пишете ни по електронната поща, бърз отговор и обслужване.Метален отклонитель с метален лост за по-добро управление, отколкото тези метални отклонители с пластмасов лост за управление, които има на пазара.Нашият лоста за управление и отклонитель са изработени от метал, не се страхувам да излизам.Плъзгаща гайка ви позволява да затегнете я под каквото и да е за добре ъгъл.Много е лесно да инсталирате сами, не е необходимо да се прекъсне собствен набор от инструменти.В комплекта са включени всички необходими аксесоари.Когато лоста за управление на завърти на 90° надолу, водата излиза от ръчен душ-глави.Когато лостът за управление е в средата, две на изхода произвеждат вода едновременно.Но потокът на вода от всеки абитуриентски дупки намалява наполовина.Когато лоста за управление на завърти на 90°нагоре, водата излиза от неподвижен душ-глави.

Подробности

Избор на клиенти