• Ново
Мини-Хоби Настолна Трион 180 W Преносими Прецизна Настолни Циркуляри, Максимална Дебелина на Рязане 1,57 инча, богат на функции Малък капацитет на Рязане Трион за Дърв?

Мини-Хоби Настолна Трион 180 W Преносими Прецизна Настолни Циркуляри, Максимална Дебелина на Рязане 1,57 инча, богат на функции

BGN 132.00

【Режим на работа превключвател с един ключ】Натиснете бутона нагоре, и автомобилът ще бъде в състояние да обърне, се използва за шлифоване и гравиране; Натиснете бутона надолу, автомобилът ще бъде в състояние директно на въртене се използва за рязане на работния плот на трион. 【Мощен мотор】Този мини-настолна трион приема чисто медно жило на двигателя, който е високоскоростна и силна капацитет, по-бърза скорост, энергосбережением и энергосбережением. 【Алуминиев ъгъл push ruler】Целия алуминиев ъгъл 0-180 градуса се регулира, за дългосрочно ползване, може да се постигне ъглови рязане.Забележка : Височина пильного диск не е в регулация. 【Високо качество】Тази прецизна настолна трион е напълно затворена метална обвивка, която е модернизирана и удебелени, пылезащитна, ударопрочна и трайна. 【Прилагането на】Този мини - отрезная трион може да се използва в производството на домакински работи ръчно изработени, подходящи за рязане на фурнир, бамбук и акрил, желязо, алуминий, неръждаема стомана, керамични плочки, стъкло, меки камъни и т.н.

Подробности

Избор на клиенти