• Ново
Puccy 2 Pack Film Protector, съвместима с FUJITSU FMV Lite 3315 / F FMV3315FB 15.6 Покриване на клавиатура на лаптоп (не закалено стъкло Защитни фолиа )

Puccy 2 Pack Film Protector, съвместима с FUJITSU FMV Lite 3315 / F FMV3315FB 15.6 Покриване на клавиатура на лаптоп (не закалено

BGN 12.78

Моля, обърнете се към заглавието на съвместими модели.Предотвратите общ износване на клавиатурата, причинени от ежедневна употреба.Висококачествен силиконов материал, който е издръжлив, здрав и екологично чист.Водоустойчив и прахоустойчив, защитете вашия лаптоп от разливане на течности, прах и други замърсявания.Подвижна и моющийся, пазете я чиста и направете така, че той винаги изглежда нова.Детайли на продукта : 1.Изработен от висококачествен силиконов материал, мек и траен, здравословен и безопасен за използване. 2.Ультратонкая дебелина за свеждане до минимум смущения при въвеждане на текст, лъскав и еластичен силиконов материал ви дава приятен опит в набиране на текст. 3.Водоустойчив, прахоустойчив, предпазва вашия лаптоп от разливи, прах и други замърсявания. 4.Моющийся и за многократна употреба, могат да се мият с вода и да се използва отново много пъти.

Подробности

Избор на клиенти