• Ново
Funcious Златни Пръстени За Салфетки Комплект от 12 Празнични Пръстени За Салфетки Есента на Притежателя Салфетки Пръстен за Коледа Halloween Ден на Благодарността Сватба ?

Funcious Златни Пръстени За Салфетки Комплект от 12 Празнични Пръстени За Салфетки Есента на Притежателя Салфетки Пръстен за Коледа

BGN 12.79

【Златни пръстени за салфетки】комплектът включва общо 12 броя кръгли златни пръстени за салфетки,по 6 броя за всеки стил.Чудесно ще се впишат във вашия маса за хранене, чинии и домашен декор.Кърпа в комплекта не е включена. 【Размер】1,97 инча/5 см в диаметър за двата стила.височина 1,05 инча за спирално стил,височина 1,26 инча за окото стил.Чудесно за повечето салфетки и прибори. 【Материал】Материал от метални сплави го прави златните блестящи и гладки.Висококачествен гальванический процес.Няма избледняване.Лесно да се съхранява. 【Ръчно занаят】Тези селски пръстени за салфетки са направени с нежна плетением ръчно. 【Отличен избор за всички поводи】Елегантен избор за подарък, за партита,сватби,срещи,Коледа и деня на благодарността.Придобиване на различни аксесоари в нашия универсалния магазин.Няколко стилове за избор и постоянно актуализиране.Съсредоточете се върху стилния декориране на вашия дом.Ние следваме модните тенденции за дома и кухнята.Направете така, че това са истински неща.Теб интересува от нещо?Ние ще го намерим за вас!.Вашето удовлетворение е нашата мотивация.Ние непрекъснато се развиваме и усъвършенстваме нашите продукти в съответствие с гласа си.Моля, нека малко по-различно в размер от ръчно измерване.

Подробности

Избор на клиенти