• Ново
Електрически Горещ Компрес Инсулт Хемиплегия Пръстите Възстановяване Масажор Инфрачервена Терапия Топката Масаж На Пръстите Рехабилитация Пасивен Пасивен Обуч?

Електрически Горещ Компрес Инсулт Хемиплегия Пръстите Възстановяване Масажор Инфрачервена Терапия Топката Масаж На Пръстите Рехабилитация

BGN 33.36

Далечния инфрачервен топлинен компрес, електрически масаж, пасивни рехабилитационен център топка за пръстите, можете да използвате както на лявата, така и дясната ръка. За контрол на времето, сигурна и надеждна, високочестотен вибриращ масаж на движение, без контрол, 3 режима, интензивност и време. Удобно усещане за ръце, стимулиране на ръце, когато това е предвидено дизайн масаж на главата, медицински гумена масажна топка, удобно усещане за ръце. Каишка на китката, водолазна плат на пипане е нежна, мека и еластична.Изолация, вентилация и трайна фиксация. Загрява по-бързо, ефектът е по-добре, функцията за компресиране на топлина в далечната инфрачервена област, високи и ниски режими на отопление са свободни в избора си.Размер : Диаметър на сферата е около 7,5 см Приложение : за тренировка масаж ръка, за лява и дясна ръка, един размер за възрастни за масаж + горещ компрес : масаж на мускулите, отнемане на напрежението (за възрастни) съветите : Хората, които не се чувстват температура, не могат да го използват.Ако смятате, че температурата не е много добра, трябва да спрете да го използвате.За хората той е подходящ за пациенти с необичайно функция на ръцете, причинени от инсулт, отклонение, мозъка, травми на ръцете и по други причини.Като например : липса на усещания в ръцете си, неспособност да движи пръстите на ръцете, скованост в ръцете, атрофия на ръцете, слабост в ръцете, студени ръце, изтръпване на ръцете, болки в ръцете, невъзможност за сгъване и изправяне на ръце, неспособност да се хванете и други симптоми.

Подробности

Избор на клиенти