• Ново
YEAV Над Вратата Кука Закачалка с 6 Куки, Плъзгащи се, Алуминий Над Вратата Кърпа Кука Организатор Тежки Куки за Баня, за Дрехи Кърпа Палто и Чанта (черна)

YEAV Над Вратата Кука Закачалка с 6 Куки, Плъзгащи се, Алуминий Над Вратата Кърпа Кука Организатор Тежки Куки за Баня, за Дрехи

BGN 15.59

РАЗШИРЯВАНЕ на СЪХРАНЕНИЕ : Този вратата куката е добър помощник за съхранение и организация на вратата на вашата кухня, всекидневна, хол, офис или на открито.Можете да го използвате не само за висящи съдове за готвене, тенджери в кухнята, но и за съхранение на дрехи, чанти в гардероба, градински инструменти на открито, хавлии в банята и т.н. 6 ПЛЪЗГАЩИ КУКИ : той разполага с шест свободни плъзгащи куки.Можете да настроите разстояние в съответствие с разпределението на място при подвешивании различни теми.МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествен алуминий, покрит с черен, здрав и здраво се поддържа, перфектен, носещи натоварване , не е лесно да си във форма по-дълго време на употреба.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : При това над вратата на една кука са монтирани на винтове и етикети.Не е необходимо пробиване на отвори, за сглобяване на части се използват винтове, както и за поставяне на врати - етикети.ГАРАНЦИЯ : Ако продуктът, който сте получили, е дефектен или не сте доволни от тях, ние сме готови да предоставят услуга за връщане или замяна.Просто се свържете с нас и ние ще се радваме да реши всеки си проблема Просто се свържете с нас и ние ще се радваме да реши всяка проблема.ОПЦИИ : ● Име : над вратата на една кука ● Цвят : черен ● Материал : алуминий ● Монтаж : на винт и стикер ● Функция : висящи чанти, хавлии, палта и други неща ● Брой в опаковка : 1 бр. Забележка : ● Всички размери се измерват ръчно и могат да бъдат по-малки отклонения.СТЪПКИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ 1. Извадете всички аксесоари 2. Закрепете куката с две врати от двете страни и хоризонтални подвижни куки винта 3. Наклейте етикети 3m на дръжки на врати куки от двете страни 4. Когато поставяте обратно куката на вратата може да се откъсне стикер за залепване от 3m.

Подробности

● Name:
Over The Door Hook
● Color:
Black
● Material:
Aluminum
● Installation:
Screw &Sticker
● Function:
Hanging bags, towels, coats and other things
● Packing quantity:
1 pcs
NOTE:
● All dimensions are measured manually and there may be small deviations. :
INSTALLATION STEPS :
1. Take out all the accessories :
2. Fix the two door hooks on both sides and horizontal movable hooks with screws :
3. Paste 3m stickers on the handles of the door hooks on both sides :
4. When fixing the rear hook of the door, you can tear off the 3m sticker for pasting :

Избор на клиенти