• Ново
Zerodis Retro Rattan Makeup Mirror, Иновативен Трайно Удобно Огледало за Грим от Ратан с Висока разделителна способност за баня(#2)

Zerodis Retro Rattan Makeup Mirror, Иновативен Трайно Удобно Огледало за Грим от Ратан с Висока разделителна способност за баня(2)

BGN 79.04

[Широко приложение] е Подходящ за всички тоалетни масички, това е перфектният избор за декорация на интериора, прави живота ви по-ярка и по-удобно. [Дизайн от естествен ратан] Дизайн от ратан и комбинация от природни елементи се връщат в живота на природата и спокойствието. [С висока разделителна способност] Посеребренное огледало с висока разделителна способност, прави изображенията по-ясни, прости за използване и да краси вашата красота. [Компактна форма] Дръж го на стената, той не заема място, той е малък и удобен, както и предоставя услуги на проекция. [Здрав материал], Изработени от ратан, тъче огледало е здраво, а огледалото не е лесно да се съборят, и то сигурно и здраво.Функция : 1. [Здрав материал], Изработени от ратан, тъче огледало е здраво, а огледалото не е лесно да се съборят, и то сигурно и здраво.2. [Компактна форма] Дръж го на стената, той не заема място, той е малък и удобен, но също така осигурява и прожекционни услуги.3. [Натурален дизайн ратан] Дизайн ратан и комбинация от природни елементи се връщат в живота на природата и спокойствието.4. [Широко приложение] е Подходящ за всички тоалетни масички, това е перфектният избор за декорация на интериора, което прави живота ви по-ярка и по-удобно.5. [Висока дефиниция] Висока дефиниция посеребренное огледалото прави изображенията по-ясни, лесни за употреба и изсветлява вашата красота.Параметри : Тип на продукта : Ретро огледало за баня Материал : Rattan Color : както е показано на снимките Осъществяване списък : 1 х Ретро огледало за баня.

Подробности

Item Type:
Retro Bathroom Mirror
Material:
Rattan
Color:
As Pictures Shown
Package List:
1 x Retro Bathroom Mirror :

Избор на клиенти