• Ново
balacoo Хамстер Зайци Дъвче Играчки, Дървени: 8 бр. Хамстер Играчки на Малък домашен Любимец, Клетката Аксесоари Заек Морски Свинчета Упражнение Колело Зъбите Моляры Т?

balacoo Хамстер Зайци Дъвче Играчки, Дървени: 8 бр. Хамстер Играчки на Малък домашен Любимец, Клетката Аксесоари Заек Морски Свинчета

BGN 10.39

Като молярные инструменти, за да им помогне шлифован растящите зъби и избавлять ги от дъвчене клетки и други мебели!Добри играчки за игра и моляра, дръжте вашите прекрасни домашни любимци здрави и активни.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ : един Добър размер и различни забавни красиви играчки за вашите домашни приятели, за да играят с тях, е много интересно за тях се завъртат, хвърлят, да дъвче, да играят и да се борят.Това ще го държи зает, когато сте навън.Трайни молярные инструменти : Играчки за дъвчене хамстер, направени от клони на ябълка и от суров дървен материал, които са екологично чисти и устойчиви на укусам. 16inch - Добра играчка за чинчили, хамстери, морски свинчета, птици и други малки домашни любимци.- Дайте малко домашно животно възможност префект да играят и да спортуват.Дайте възможност на вашето малко животно забавно и уютно място за игри.- Осигурява здравословен начин за облекчаване на стреса и напрежението вашите малки домашни любимци.

Подробности

Избор на клиенти