• Ново
Знамена със стрелки Post-it, различни ярки цветове, 47 инча. Широк, 100/Опаковка в движение, 1 Опаковка/опаковки, (684-ARR2)

Знамена със стрелки Post-it, различни ярки цветове, 47 инча. Широк, 100/Опаковка в движение, 1 Опаковка/опаковки, (684-ARR2)

BGN 5.99

Лилаво, Синьо, Зелено, ширина 47 см.Намери го бързо.Знамена позволяват лесно да празнуват и да предостави важна информация.Идеален за маркиране на документи, без да пишете върху тях. 100/Опаковка, 1 опаковка/опаковки.Ярки цветове и високо качество на пръчка, за да сте винаги може да намери своето място.Опростете искане на действие.Сигурно се придържа и чисто се отстранява.Диспенсер държи знамена организирани и лесно да ги намерите.Сигурно е залепен, чисто отстранява - идеален за маркиране на документи, без надписи по тях.Перфектен за подчертаване на основната информация в книги, календари, отчети и други документи.Съдържа 5 опаковки знамена съобщения Post-it 1/2" различни ярки цветове. 100 total flags И опитайте Post-it Flag+ Маркери, химикалки и маркери, предлага се в различни цветове и стилове.Намерете му бързо с помощта на флагове Post it.Те ни позволяват лесно да празнуват, да празнуват или да отделят важна информация.Те здраво се придържат, чисто прибира и се предлагат в най-различни цветове.Достига внимание към критични елементи или ги използвайте за индексиране, архивиране или цветово кодиране на вашата работа у дома, на работното място или в класната стая.

Подробности

Избор на клиенти