• Ново
Мелин Инструмент CCMG35 Карбид Квадратен Нос Бележка fresa, AlTiN Монослойная Покритие, 35 Градушка Спирала, 4 канала, 3 Общата дължина, 0.2500 Диаметър на рязане, 0.25 Диаметър дж?

Мелин Инструмент CCMG35 Карбид Квадратен Нос Бележка fresa, AlTiN Монослойная Покритие, 35 Градушка Спирала, 4 канала, 3 Общата

BGN 22.15

Видий инструменти осигуряват дълъг живот на инструмента и по-висока скорост на рязане, отколкото други субстрат, но са по-крехки и трябва да се използва с твърди системи за захващане на инструмента.Алуминий галиев титан прилича на Ti Al N, но с по-високо съдържание на алуминий за подобряване на твърдостта и гладкостта.Кръгли хвостовики позволяват да ги използва с широка гама от системи за захващане на инструмента.Специална спирала и геометрия за обработка на въглеродна стомана, легирана стомана и неръждаема стомана. Ъгъл на спирала 35 градуса.Видий инструменти осигуряват дълъг живот на инструмента и по-висока скорост на рязане, отколкото други субстрат, но са по-крехки и трябва да се използва с твърди системи за захващане на инструмента.Специални спирали и геометрия за обработка на въглеродна, легирана и неръждаема стомана . Ъгъл на спирала 35 градуса. Алуминий галиев титан прилича на Ti Al N ,но с по-високо съдържание на алуминий за подобряване на твърдостта и гладкостта.

Подробности

Избор на клиенти