• Ново
8 бр. Силиконов Плувен Скоба За Носа, Водоустойчив Силикагел Сърфиране Запушва Носа Протектор Меки Латексови Тапи за Деца и Възрастни (8 цвята)

8 бр. Силиконов Плувен Скоба За Носа, Водоустойчив Силикагел Сърфиране Запушва Носа Протектор Меки Латексови Тапи за Деца и Възрастни

BGN 5.59

Мек материал : Нос скоби са изработени от висококачествени меки материали, обезпечаващи отлично надеждно, нескользящее сцепление и защита от течове на вода.Различни цветове : предлагаме ви 8 цвята за избор, включително жълто, синьо, черно, оранжево, розово, синьо, червено и бяло, пълен с летен дъх.Дръжте водата извън : скоба за носа държи носа си суха, не се притеснявайте за контакт с вода в носа повече.удобен за потребителя дизайн : щипки за нос, разработени в съответствие с формата на профила на носа, която може да съответства на контура на моста на носа, да държи носа леко се осигури удобен, но най-сигурният опит за използване.Приложение : Скоба за носа може да работи като необходимо оборудване за гмуркане, сърфиране, така и за начинаещи, да защитава носа от увреждане на вода при упражняване на водни спортове или в басейна.Характеристики : 1. Специален адаптивен дизайн помага да се осигури удобна, безопасна, водоустойчива кацане. 2. Изработен от висококачествен силикон, екологично чиста и без мирис. 3. Пазете носа си във водата,намаляване на риска от вдишване. 4. Различен метод чорапи,можете да намерите най-стабилизиран път от голяма полза за вас. 5. Пакетът включва 8 броя щипки за нос, достатъчно, за да замени и да споделите с вашите спътници. 6. Рамката е изработена от КОМПЮТЪР, пускови площадки са изработени от силикон и могат да се стяга от носа да пълзи, и двата материала, нетоксични, без вреди за вашата кожа.Технически характеристики : Материал : силикон Брой : 8 парчета Цветове : жълто, синьо, черно, оранжево, розово, синьо, червено и бяло кръст Бод Пакетът включва : 8 бр.

Подробности

Избор на клиенти