• Ново
Инструмент за защита на Cecoe 6 PCS, лесен за почистване на твърд материал, Удобен инструмент за защита Подходящ за прах (30×13CM)

Инструмент за защита на Cecoe 6 PCS, лесен за почистване на твърд материал, Удобен инструмент за защита Подходящ за прах (30×13CM)

BGN 6.14

★Технически характеристики на : 6 броя в една продажба, размерът съответства на това местно лице, удобни слушалки и висококачествени материали, тези маски са леки в теглото, достатъчно, за да се справят с гореща лятна време, и да ви даде по-добра защита!. ★Сигурност : специални времена са добри средства за защита могат по-добре да защитите вас и вашето семейство.Този продукт е изработен от висококачествен 95% дируна + 5% ликра.Той притежава добра пропускливост на въздуха и благоприятни за кожата свойства, а също така не дразни кожата.Грижа за кожата си. ★За многократна употреба : лесен за почистване.Може да се използва в продължение на дълго време, без да губите повече време и пари.Това е мощен "малкият помощник" в живота. ★Функция : Нашите инструменти за защита могат да намалят дихателен газ, лоши миризми, полени, дим и прах в болници, училища, пътуване, почистване, боядисване, изграждане и на открито.Той също е много подходящ за отдих, като например каране на колело и къмпинг. ★100% без риск за закупуване : той се продава висококачествени и висококачествени услуги и отговаря на стандартите за безопасност, като се използва отлична изработка.Можете да си купите с увереност.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ✔ Съвети : 1. Този продукт се продава е на 6 единици.Дишащи и удобни материали и изискан външен вид го правят практичен и модерен.Той може да се предотврати попадането на прах, изгорели газове от автомобили и цветен прашец. 2. Удобен дизайн, ще окаже натиск на ушите в продължение на дълго време! ✔Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж След получаване на пратката, моля, не возражайте. 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на проекта. 3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Подробности

Избор на клиенти