• Ново
Астронавт Модерни Малки Настолни Лампи, Led Звезден Проектор, Galaxy Осветление, Астро Проектор, Детски Тенис на Декор, Декорация за стая в Хотел, Офис, Дом, Компютърна м?

Астронавт Модерни Малки Настолни Лампи, Led Звезден Проектор, Galaxy Осветление, Астро Проектор, Детски Тенис на Декор, Декорация

BGN 47.99

【Fantasy room lighting】Тази сладка малка штучка може да работи пъстра и непредсказуемую мъглявината.Симулирайки момента на звездното небе и миг в звезда, той ви носи повече мечтательное чувство ви кара да се чувствате така, сякаш сте в центъра на огромна галактика.Декорирайте стаята си и направете я по-фантастично. 【Perfect artwork】Това е напълно различен от другите нощни лампи, които сте виждали, тя е красива реалистична форма астронавти, повторяющая небе, пълно звездни светлини теми небето, пътуване из вселената, за да отговарят на вашата любов и желание космоса. 【Иновативен дизайн】обектив с висока разделителна способност и лунна база, така че вашият опит е по-реалистична.Проекционная светлинна корона астронавти се отстранява и запознат за да отговори на всеки ъгъл на проекция, и можете да персонализирате си ръка така, че тя взе желаната форма. 【Обмислена функция】Астронавт Starlight има две настройки за време, около 45 минути и 90 минути, можете да настроите тази функция, преди лягане и автоматично изключване след сън, без никакви действия, чрез създаване на приятна и тиха среда на съня, за да помогнат на вас или вашите деца и детето спи по-добре, много е удобно. 【Чудесен подарък】 Светлина астронавти могат да се използват за рожден ден, парти, сватба, украса на стаята, детска ден, на Коледа и на годишнината подарък.Ако ще останете в стаята за дълго време, то това ще бъде най-добрият избор за вас.

Подробности

Избор на клиенти