• Ново
Бебешки Дрънкалки Скоба, Въртящ се Свободно Бебешко Легло Играчка Група Не е Лесно да се Падне за Легла Звънец за Детски легла за детето(бял)

Бебешки Дрънкалки Скоба, Въртящ се Свободно Бебешко Легло Играчка Група Не е Лесно да се Падне за Легла Звънец за Детски легла

BGN 15.67

【високо качество】Бял цвят, качествен материал ABS, осигуряваща максимална устойчивост. 【Лесна употреба】Лесен за монтиране, няма нужда от винтах, широка гама от приложения, направи си САМ оборудване за по-удобно носене. 【магически ефект】Помага на детето да преместите тялото си, един чудесен и практичен аксесоар за детски легла. 【Free spin】Свободно да се върти и сигурно се закрепват към яслите.Не е толкова лесно да падне. 【прилагането на】Скоба може да се приложи към яслите и да се мотае заедно с музикалната кутия и плюшени окачване.Функция : 1. Лесна инсталация, без да е необходимо винтах, широк спектър на приложение, обзавеждане само по-удобно носене.2. Свободно се върти и сигурно се закрепват към яслите.Не е толкова лесно да падне.3. Скоба може да се приложи към яслите и да се мотае заедно с музикалната кутия и плюшени окачване.4. Помага на детето да преместите тялото си, един чудесен и практичен аксесоар за детски легла.5. Бял на цвят, качествен материал ABS, осигуряваща максимална устойчивост.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Тип : Бебешко легло Играчка на Стена Материал : ABS Цвят : бял Вид : G Стил Подходяща възраст : над 0 месеца Височина : Approx. 61cm / 24in (±2 см) Бебешко легло нокът Широчина на отвора : прибл. 4 см/1.57 in Осъществяване Списък : 3 x скоба .

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Baby Bed Toy Bracket
Material:
ABS
Color:
White
Type:
G Style
Suitable Age:
Above 0 Months Old
Height:
Approx. 61cm / 24in (±2cm) Baby Bed Claw Opening Width
Package List:
3 x Bracket  :

Избор на клиенти