• Ново
KUFUNG ястие сапун, препарат за съдове, сапун ястие Титуляр за Баня, Душ Водопад Дренаж Кухня, Да Сапуни, Сухи и Лесни за Почистване (черен и бял, пластмаса)

KUFUNG ястие сапун, препарат за съдове, сапун ястие Титуляр за Баня, Душ Водопад Дренаж Кухня, Да Сапуни, Сухи и Лесни за Почистване

BGN 3.19

【Високо качество】 : Изработен е от здрава пластмаса PS, който не се чупи и не се напуква, като евтина пластмаса, и може да продължи дълго.Матова повърхност ви позволява лесно да почистите я. 【Накрайник дизайн】 : Той може точно да позволи значение се оттече и изсъхне по естествен начин, който ще запази живота на луксозен сапун.А на дъното на контейнера ще се задържат водата не се стича на повърхността под него държат на повърхността на мивката е суха. 【Прост стилен】 : Матова повърхност осигурява добра тактильность, а радианный дизайн може да попречи на намокряне сапун и да се избегне развитието на бактерии.2-слойная дизайн помага да се уверите, че сапунът се държи далеч от водата. 【Easy Clean Design】 : Горна тава за притежателя на сапун за душата може да изключите или да се разглобява за почистване на вода.Лесна и проста конструкция и за почистване. 【За обслужване на клиенти】 : Ние се стремим да ви предоставим специални продукти и да ви предложим отлично обслужване на клиентите.Не чакайте повече и просто се наслаждавайте на своите идеални храни днес!.KUFUNG може да осигури доста добри показатели предложения за стилни продукти, качество и стойност.Нашите приятели и семейство да се използват тези продукти като у дома си, така и на сватба и на всяко друго място.

Подробности

Избор на клиенти