• Ново
Електрическа Машина За Рязане на Нокти - Автоматична Машинка За Нокти Мелница USB Зареждане на Детски Ножица За Нокти, Пила За Нокти, Маникюр Инструменти за Новороде?

Електрическа Машина За Рязане на Нокти - Автоматична Машинка За Нокти Мелница USB Зареждане на Детски Ножица За Нокти, Пила За

BGN 25.27

【AUTOMATIC & SAFETY】Електрическа ножица за нокти могат автоматично да завърши кастрене, рязане и шлифоване, проста работа.В сравнение с традиционните кусачками за нокти, тази електрическа машина за рязане на нокти, пила за нокти или машинка за нокти, как ще го наречете, прави подрязване на нокти толкова лека, точна и гладка. 【DESIGN ARC,EASY GRIP】Благодарение на специален дуговому дизайн на висококачествена машина за рязане на ноктите, толкова е идеален за ръцете, че му е лесно да заснемате.Можете лесно да го управлява с една ръка, достатъчно е едно кликване, и той ще направи работата си автоматично. 【НИСКО НИВО на ШУМ И ХИГИЕНА】Шум под 50 db при работа, той може да помогне да изрежете ноктите и подходящи за дома или маникюрного салон.По време на изрязване на ноктите с помощта на тази автоматична машина за рязане на ноктите, тя автоматично ще ви помогне да събира фрагменти на ноктите, вече няма нужда да се притеснявате за това, че си късчета нокти летят. 【USB-RECHARGEABLE】USB зареждане 10 часа на силна режещата лента, е необходимо само 30 минути за пълно зареждане и може да престои в продължение на 80 дни, при пълно зареждане. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】Ние винаги се стремят да предоставят стабилни и надеждни продукти на нашите клиенти уважаваната.Ако имате някакви въпроси за нашия телефон, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашият екип за обслужване на клиенти ще ви предложи задоволително решение в рамките на 10 часа.Спецификация : Тип елемент : Машина за рязане на ноктите Материал : ABS+Metal Color : Black Voltage : 5 VCurrent : 1 APower : 2.5 WBattery : 500m Ah Polymer Lithium Battery Charging Time : 30 Minutes Use Time : 80 days standby when full charged Noise :

Подробности

Избор на клиенти