• Ново
Homyl Стъклена Тава За Съхранение на Бижута Многофункционален Органайзер Притежателя на Декоративни Аксесоари Държи Внимателно за Козметика Лосион Бутилки Дневно ?

Homyl Стъклена Тава За Съхранение на Бижута Многофункционален Органайзер Притежателя на Декоративни Аксесоари Държи Внимателно

BGN 19.98

* Лесен за поддържане и почистване, предлага стилен начин да поддържа организация, идеален избор за домашния декор. * Изработена от висококачествен стъклен материал, огледало на дъното, медни ленти и златни покрития дизайн, метална рамка, елегантни и красиви. * Костюм за тераси, бани, плотове, кабинет, прикроватной нощни шкафчета, кухня, всекидневна, трапезария, маса за хранене, журнального масички, шкафчета и т.н. * Широко приложение, идеален за организиране на бижута, бутилки лосион, козметика, тоалетни принадлежности и други стоки от първа необходимост. * Да се съхранява на всичко внимателно, направете съхранение и показване лесно и по-лесно, направете организация ясен от пръв поглед, направени за съхранение на вашите ежедневни стоки от първа необходимост.Описание : - Изработен от висококачествен стъклен материал, огледало на дъното, медни ленти и златни покрития дизайн, метална рамка, елегантни и красиви. - Дръжте всичко внимателно, направете съхранение и показване лесно и по-лесно, направете организация ясен от пръв поглед, направени за съхранение на вашите ежедневни стоки от първа необходимост. - Лесен за поддържане и почистване, предлага стилен начин да поддържа организация, идеален избор за домашния декор. - Широко приложение, са подходящи за настаняване на бижута, бутилки с лосион, козметика, тоалетни принадлежности и други стоки от първа необходимост. - Костюм за тераси, бани, плотове, кабинет, прикроватного маса, кухня, всекидневна, трапезария, маса за хранене, журнального маса, нощни шкафчета и др. Параметри : - Материал : кристал Размер на графиката : като сте избрали Опаковката включва : 1 бр.дължи На различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове,както е показано на снимките.Благодарим ви!Изберете всичко, което ви е необходимо, в нашия магазин.Вие ще имате приятно изживяване за пазаруване и да получите качествени продукти и услуги, съответстващи на политиката на компанията.

Подробности

Избор на клиенти