• Ново
Професионална предната Промокательная Хартия масло, Мъжки Предната Промокательная Хартия за Контрол на масла от Листа, мека двойна замшевая Предната Промокатель?

Професионална предната Промокательная Хартия масло, Мъжки Предната Промокательная Хартия за Контрол на масла от Листа, мека двойна

BGN 6.23

Промокательная хартия за масла за лице, специално разработен за контрол и усвояване на масла за лице.Приема двойна замшевый дизайн, нежна и мека текстура, значително увеличава усвояването на масло.Той може навреме да поеме излишната мазнина по лицето, да помогне на порам да диша свободно и да се намали пробл кожата.Изработен е от конопляной хартия, е безопасен и безвреден, не предизвиква дразнене на кожата.Лек и портативен, лесно можете да го сложи в джоба и да използвате, когато пожелаете.Функция : 1. Промокательная хартия за лице специално разработен за контрол и усвояване на вашия масло за лице. 2. Приема двойна замшевый дизайн, нежна и мека текстура, значително увеличава усвояването на масло. 3. Той може да поеме сверхнормальное масло на страната във времето, за да помогне да позволи на порам диша свободно и да се намали пробл кожата . 4. Изработен е от конопляной хартия, безопасна и безвредной, няма да доведе до раздразнения на кожата. 5. Лек и портативен, лесно можете да го поставите в джоб и да се използват по всяко време.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Маслена промокательная хартия за лице Материал : конопляная хартия Предназначение : за Контрол на маслото, почистване на Пратката списък : 1 х опаковки с блажна попивателна хартия за лице.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Facial Oil Blotting Paper
Material:
Hemp paper
Purpose:
Oil control, cleaning 
Package List:
1 x Pack of Facial Oil Blotting Paper :

Избор на клиенти