• Ново
Toyvian Притежателя на Памучен Тампон Опаковка Притежател на Памучен Тампон Кутия За Съхранение на Прозрачна Акрилна Банка за Памучен Тампон Памучен Тампон Организа?

Toyvian Притежателя на Памучен Тампон Опаковка Притежател на Памучен Тампон Кутия За Съхранение на Прозрачна Акрилна Банка за

BGN 11.11

С капак за по-добро съхранение, прост дизайн, удобно и практично!.Изработен от материала за продължителна употреба.Лесно почистване с вода и сапун.Идеален за съхранение на памучни топки, памучни тампони и други аксесоари за грим.Описание на Този обект представлява прозрачен контейнер с капак, който е подходящ за съхранение и употреба.Можете да го използвате за съхранение на всякакви тампони.за вашата маса е спретнато и чисто.Висококачествени материали, осигурява гладка повърхност и използване.Функция - Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : акрил.- Размер : около 10. 2x10. 2x13. 6cm.- Изработен от материала за продължителна употреба.- Лесно почистване с вода и сапун.- Прост дизайн, удобно и практично!- С капак за по-добро съхранение.- Идеален за съхранение на памучни топки, памучни тампони и други аксесоари за грим.- Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : 10. 2* 10. 2* 13. 6см. Пакетът включва 1 x кутия памучни тампони.

Подробности

Избор на клиенти