• Ново
Идеален Двоен Цвят Сенки За Очи Грим Палитра За Блясък Сенки За Очи Сенки Козметика-Телесен Цвят Матово Блестящ Блясък Пигмент Сенки За Очи Палитра Набор От Водоус?

Идеален Двоен Цвят Сенки За Очи Грим Палитра За Блясък Сенки За Очи Сенки Козметика-Телесен Цвят Матово Блестящ Блясък Пигмент

BGN 2.40

【Два цвята сенки за очи】-Иновативни сенки за очи, които осигуряват трайно, высокопигментное, бархатистое послевкус.Лесно е да създадат прекрасни, гладки градиентные цветове за изтънчен, естествен грим на очите.Няма суетливого наслояване и смесване. 【Елегантен и блестящ】- Нашите сенки за очи 2 цвята са силно пигментирани цветове с фини пайети и гладка консистенция. 【Издръжлив и водоустойчив Smudgeproof】- Остани за цял ден.Силно пигментирани и устойчиви цветове, запазват вашия перфектен грим сенки за очи в продължение на дълго време.Интензивен финал цветове и безопасни и здравословни съставки.Трае до 12 часа при правилна подготовка на грим. 【ЛЕСНО се НАНАСЯ И отстранява】- Прилагането му на очите отнема само 2 секунди, което ще ви спести много време и усилия!- Добри работещи жени!как може само да плъзнете пръста си един път, за да завършите грима на очите.Използвайте средство за отстраняване на грима, за по-лесно да го премахнат, без да оставя блясък/ остатъци. 【ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС себе си】- за Носене удобен за ретуширане грим навсякъде.Подходящ е както за дневен грим, така и за професионален грим.Спецификация Как да използвате : Нанесете потребителски топчета сенки за очи на върха на двухцветных сенки за очи и нанесете четка за сенки за очи топчета сенки за очи на върха на молив за очи, тъмни сенки за очи до вътрешния очи, със светъл цвят навън Повторете почистването с четка за сенки за очи Пакетът включва : 1 x двоен цветна палитра eyashadow Забележка : Избягвайте контакт с очите.Моля, съхранявайте го на сянка и на място, недостъпно за деца.При ръчно измерване разликата е 2-3%.Моля, проверете таблицата измервания, преди закупуването на стоката. 1 инч = 2,54 виж Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Подробности

Избор на клиенти