• Ново
2 Бр. Фризьорски салон Четка За Почистване на Ножове Четка За Подстригване на Коса с Четка За Нокти Инструмент за Почистване на Машинки за Стригане (черен)

2 Бр. Фризьорски салон Четка За Почистване на Ножове Четка За Подстригване на Коса с Четка За Нокти Инструмент за Почистване на

BGN 4.79

Здрав косъм : четка за почистване на дискове може да се прилага като четки за ръбове или за почистване на машинки за подстригване на коса и подстригване, а четина я прави отлична за почистване на машинки за подстригване, също е подходящ за избледняване и стесняване.Кръст Бод Пакет включва : 2 бр. черен машина за подстригване на коса тематични продукти за влечуги и земноводни четка с размер approx. 5.4 х 1 см, мека четина и здрав ABS дръжка да я направи лесна за почистване, много подходящ за пътуване или за нормалното ползване у дома или в салон.Нескользящая дръжка : благодарение на гладкото лаку и дълга дръжка, която е желобки, за да отговарят на ръка, тази лезвийную четка за по-лесно да вземете и да се контролира силата, без приплъзване; Гладка повърхност ви осигурява комфортно използване.Лесен за носене : инструмент clipper nylon brush разработен с лек и малък размер, който могат лесно да бъдат скрити в чантите, удобен за носене, и той ще дойде по-удобно, когато трябва да се използва.Многофункционална четка : тази четка може да се прилага и като четка за оформяне на брада, или за почистване на остриетата на машинки за подстригване на коса, подходящ за фризьорски салон, така и за лична домашна употреба, а мини-размерът е подходящ, както за домашно ползване, така и за пътуване.

Подробности

Избор на клиенти