• Ново
5G Усилвател на сигнала мобилен телефон Усилвател на повторител за дома и офиса,поддръжка на всички оператори в САЩ (2G, 3G, 4G)-Verizon, AT&T, Sprint и др.

5G Усилвател на сигнала мобилен телефон Усилвател на повторител за дома и офиса,поддръжка на всички оператори в САЩ (2G, 3G, 4G)-Verizon,

BGN 439.91

【По-бърза скорост на мрежата】 Усилвател на сигнала на мобилния телефон 5 G, усилва сигнала 5 G/4 G/3 G/2 G мрежа по-гладка и връщане разговор по-ясен. 【Приложимо честотен обхват】 ANNTLENT 7-лентов усилвател на сигнала на мобилния телефон, подходящ за повечето честотни диапазони в Съединените Щати.Включително Band2/4/5/12/17/13 (700 A/700 V/850/1700/1900 Mhz). 【Принцип на работа】 Усилвател на сигнала на мобилния телефон използва външна антена за приемане на външни сигнали, той може само да усилват сигнали, но не може да генерира сигнали.Така че вашият външен сигнал трябва да бъдат стабилизирани чрез повече от две барове. 【Повишена функция】 Автоматично регулиране на усилването на системата и нивото на мощност, за да получите най-добрия ефект.Има и LCD дисплей, можете да видите ясно сила взети и изходни сигнали, че е по-удобно. 【Гаранция на производителя】- Сертифицирането от FCC.ANNTLENT осигурява професионална техническа поддръжка;30 дни гаранция за връщане на парите; 3 месеца подмяна на всички компоненти; 5 години безплатен ремонт на хоста ракета-носител.

Подробности

Избор на клиенти