• Ново
Sconqaek 210 бр. Риболовни Аксесоари, Панти с Шут, Набор от Риболовни Принадлежности За Морска Вода, с Висока Здравина От Неръждаема Стомана Риболовен Бъчва Отточна тръб?

Sconqaek 210 бр. Риболовни Аксесоари, Панти с Шут, Набор от Риболовни Принадлежности За Морска Вода, с Висока Здравина От Неръждаема

BGN 41.04

1. УНИВЕРСАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА РИБОЛОВНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ : Ако търсите за риболовни принадлежности, моля, влез и вземи всичко, което искате за риболов в Sconqaek-fishing влюбените secret fishing tackle store. 2. БЪРЗА ВРЪЗКА : Sconqaek fishing snap панти за по-бързо свързване за всички видове риболовни куки.Можете да използвате риболовни въртящи се капаче за подмяна на меки примамки и меки примамки много бързо. 3. ЗДРАВ материал : С устойчивост на корозия и устойчивост на износване покритие слой, Sconqaek риболов панти могат да се използват както в сладка, така и в солена вода, и може да продължи дълго време опит на риболов. 4. ЛЕСЕН ЗА ПОПЪЛВАНЕ на ЗАПАСИТЕ от : Преносима кутия за риболовни принадлежности кара да се чувствате удобно да се използват и за попълване на запасите, можете да свалям кутията риболов, където и да отидете и не трябва да потревожиться всички тези аксесоари за риболов получават мръсни. 5.211-В-ЕДНО : Само 210pcs риболовни завъртането на модула конектори за 1 от висококачествена пластмасова кутия риболов, в пакета на #2( 20 PCS) #4(30ШТ) #6(40ШТ) # 8( 60ШТ) #10(60ШТ).Толкова много парчета, може да отговори на всички ваши нужди за риболов.

Подробности

Избор на клиенти