• Ново
MOOLFN Преносим 680 W Професионални Ножици За Овце, Електрически Ножици За Подстригване Тримери за Рязане Машина за Бръснене Овце, Кози Животни Кожа Козметика за Бръсне

MOOLFN Преносим 680 W Професионални Ножици За Овце, Електрически Ножици За Подстригване Тримери за Рязане Машина за Бръснене Овце,

BGN 21.76

Спецификация : Напрежение : 110 V-240 VRated Мощност : 690wномер горните зъби : 4номер долните зъби : 9/139 зъб директен острието : Подходяща за начинаещи, за да нарязани на дебели косми животных9 зъб изогнутое острието : Подходящ за опитни клиенти, за да нарязани на дебели косми животных13 зъб директен острието : Подходяща за начинаещи, за да се рядко коса животных13 зъб изогнутое острието : Подходящ за опитни клиенти за прически редки косми на животни Функция : Специално разработена от върха на острието, който няма да навреди на овце.Супер тиха и ниска вибрация.Пратката включва : 1 х ножици за стрижки1 х Четка за чистки1 х бутилка масло (празна)1 х Защитно коробка1 х богат на функции отвертка1 х Ръководство за потребителя Забележка : -Моля, изберете правилното нож в съответствие с вашите собствени изисквания.Изящна изработка и добра производителност.На овце не е толкова лесно да се обиждат. ♥[Режещата глава ОТ ВЪГЛЕРОДНА СТОМАНА] : Изработен е от високо-въглеродна стомана, износоустойчива, здрав и остър.Изработен от устойчив материал и изпълнява по-тежки мита по време на работа във фермата.Може да накара ръката си да се чувстват комфортно, че помага рязани гладко и по-бързо.Благодарим ви за разбирането.♥[МОЩЕН ДВИГАТЕЛ] : Ножици за овце са с мощност 690 W и осигуряват до 2400 удара в минута за подобряване на ефективността, което прави работата си за подстригване на овце, кози, альпак, лами и ангорских зайци по-лесно!.Идеален както за индивидуални фермери овце, използвани, така и за колективна прически.Ако трябва да го купите отделно, моля, свържете се с нас веднага.Е трайна употреба. ♥[УДОБНА И ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА] : Острието е с висока твърдост, добра сила, острота, а с върха на острието е с фина преработка, която не вреди на животните. ♥[СВЕРХМОЩНОЕ КАЧЕСТВО] : Висококачествен мотор осигурява по-дълъг експлоатационен живот, с висока устойчивост на топлина, ниско ниво на шум и вибрации.Лекотата на използване и поддръжка.-Поради различния дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Според изискванията на клиента, ние можем да персонализирате напрежение на тока и штепсельную щепсела на всяка страна, и запушите сила веднага в електрическото захранване.

Подробности

Voltage:
110V-240V
Rated Power:
690W
Number of upper teeth:
4
Number of lower teeth:
9/13
9 tooth straight blade:
Suitable for novices to cut thick animal hair
9 tooth curved blade:
Suitable for skilled clients to cut thick animal hair
13 tooth straight blade:
Suitable for novices to sparse animal hair
13 tooth curved blade:
Suitable for skilled clients to cut sparse animal hair
Feature:
Specially designed blade-tip that won't hurt the sheep. :
Fine workmanship and good performance. :
Super quiet and low vibration. :
Light in weight. :
Easy to use and maintain. :
Durable in use. :
Package included:
1 x Shearing Clipper :
1 x Cleaning Brush :
1 x Oil Bottle (empty) :
1 x Protect Box :
1 x Multifunctional Screwdriver :
1 x User Manual :
-Please choose the right blade according to your own demand. If you need to buy it separately, please contact us immediately. :
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :
-Please allow a little difference due to manual measurement. :

Избор на клиенти