• Ново
Spa Turbo Shower Head, Пропеллерные Душ Глава с Високо Налягане с Филтри и Ключ Пауза, Лесен Монтаж, Замяна за Баня С Турбо Shower Head 360 Градуса Въртящ се (Прозрачно злато)

Spa Turbo Shower Head, Пропеллерные Душ Глава с Високо Налягане с Филтри и Ключ Пауза, Лесен Монтаж, Замяна за Баня С Турбо Shower

BGN 12.76

????【Уникален дизайн с перка】Накрайник за душ с турбо е мощен мастилено-струен режим на водата, а дебитът на водата е с турбо вентилатор може да ви помогне лесно да изчистите останалите сапунени мехури и косата за няколко секунди.Това също е чудесен избор за душ за домашни любимци. ????【Душ глава с високо налягане】360-градусные ръчни душове глави имат уникална вътрешна структура и технология на входящия въздух, която може да осигури силен приток на вода дори и при ниско разхода на вода и ниско налягане.Никога повече не се притеснявайте за ниско налягане на вода у дома. ????【Система за филтриране на】За пречистване на вода, душ-глава с ръчно високо налягане с памук, PP.Ние също така даваме ви два допълнителни памук ПП, които могат ефективно премахване на повечето примеси във водата.В дръжката приставка за душа има бутон за включване/изключване, за да спрат притока на вода по всяко време. ????【Премиальное суровини】Висококачествен ABS - материал и панел от неръждаема стомана, защита на околната среда и издръжливост, универсално ротация на 360 градуса.Лесна инсталация, просто прикрутите винт към всеки стандартен маркуч за душа.Може да се свърже лесно към всеки стандартен маркуч за душа. (Не включва маркуч). ????【Топло подарък】Невероятно, но модел, образован приставка за душ с високо налягане с ръчно управление чрез водата, изглежда като произведение на изкуството.прекрасен и ярък, благороден и луксозен.Проблеми, изтощение и стрес може да се измие.Тази дюза за душата-един чудесен подарък за близки и приятели.

Подробности

Избор на клиенти