• Ново
Валентин стикери за нокти, стикери за нокти доставки Червен клен романтични декорации за нокти, пълен с нокти тайна татуировки пренос на вода Бижу с интимни взаимо?

Валентин стикери за нокти, стикери за нокти доставки Червен клен романтични декорации за нокти, пълен с нокти тайна татуировки

BGN 7.98

????НЯКОЛКО дизайн : 12 листа стикери за нокти в стил свети Валентин са идеални за моден аксесоар за Деня на Свети Валентин.Включва дизайн с интимни взаимоотношения любовници, червени устни, високи токчета, спортни коли, кленовыми листа, котки, цветя и други шарки. ????Направи си САМ маникюр : безплатно направи свой собствен уникален модерен нокти.Когато излизате с приятели или да отидете на парти, можете да направите ноктите си, за приятелите си, че ще бъде забавно.Насладете се на този добър момент с друг. ????ПОДХОДЯЩ за повечето НОКТИТЕ : пълно покритие на ноктите на стикери, идеално за нокти или на върха на нокътя.Може да се прилага на нокът на пръст или пръст на крака. ????ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : етикети за пренос на вода.Водна пързалка етикети са нанесени с помощта на вода, внимателно се плъзгат по фигурата към повърхността на ноктите и се нанася горния слой, за да се направи стикер дълготрайни. ????ПАРИТЕ ОБРАТНО ГАРАНЦИЯ : една година следпродажбено обслужване, ние имаме абсолютна увереност в качеството на нашите продукти, ако не сте доволни от някой от нашите продукти, можете веднага да се свържете с нас за връщане на парите.

Подробности

Избор на клиенти