• Ново
Тръби от въглеродни влакна 3K, дължина 500 mm, вътрешен диаметър 11 мм, външен диаметър 15 мм, гладка повърхност (2 бр).

Тръби от въглеродни влакна 3K, дължина 500 mm, вътрешен диаметър 11 мм, външен диаметър 15 мм, гладка повърхност (2 бр).

BGN 30.37

Тръби от въглеродни влакна ✅3k : матова повърхност, саржевое заключване; Външен диаметър : 15 мм Вътрешен диаметър 11 мм Дължина : 500 мм;. ✅Забележка : всички тръби от въглеродни влакна ще има отклонение +/- 0,15. Ако имате нужда от потребителски тръба въглеродни влакна с различни дължини, моля, чувствайте се свободна да ни каже;. ✅тръба въглеродни влакна 3k е много издръжлив и лек, и може да се използва за силно преносими приложения с високи изисквания за тегло;. ✅Въглеродни влакна 3k притежава предимствата на устойчивост на корозия, водостойкости, топлинно съпротивление и на устойчивостта на умора на материала, който е много подходящ за използване на открито и влажна среда.Той използва абразивную трион за почистване на парче, а на ръба се получават гладки и без чеп;. ✅Композитни тръби от въглеродни влакна 3k се използват в различни високо-производителни приложения, като например на самолети с дистанционно управление, безпилотни летателни апарати, хеликоптери и квадрокоптеры, спортно оборудване, роботи, леки рамки и рамки.Опишете : Тръби от въглеродни влакна 3k : матова повърхност, саржевое заключване;Забележка : Всички тръби от въглеродни влакна ще има отклонение +/- 0.15. Ако трябва да се коригира на тръби от въглеродни влакна с различна дължина, моля, не се колебайте да ни информира;Въглеродни влакна 3k е с предимствата на устойчивост на корозия, водостойкости, топлинно съпротивление и на устойчивостта на умора на материала, който е много подходящ за използване на открито и влажна среда.Той използва абразивную трион за почистване на границата, а краищата са гладки и без чеп;Композитни тръби от въглеродни влакна, използвани в различни високо-производителни приложения, като например радио-управляеми самолети, безпилотни самолети, хеликоптери и квадрокоптеры, спортно оборудване, роботика, леки рамки и рамки.Пакетът включва : 2 броя въглеродни влакна с дължина 500 мм.

Подробности

Избор на клиенти