• Ново
JIANGYINZHI Замени с Резервна част, Тава СИМ-карта + Тава СИМ-карти е Съвместим за Huawei Honor 30 Youth Mobile Phone Repair Parts (Цвят : злато)

JIANGYINZHI Замени с Резервна част, Тава СИМ-карта + Тава СИМ-карти е Съвместим за Huawei Honor 30 Youth Mobile Phone Repair Parts

BGN 40.32

Напълно нови и висококачествени резервни части за вашия телефон.Тази подробност се използва за замяна на счупения или непригодного за използване на предмета на нови.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Идеален за телефони.Обслужване на клиенти : Ние осигуряваме 24-часова бърз отговор.Ако не сте доволни от нашите продукти на 100% , моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез и ще се радваме да ви служи.Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти за Huawei Honor 30 Youth.Идеален за телефони.1. Тава СИМ-карта + тава СИМ-карта за Huawei Honor 30 Youth.2. Замяна на счупени или неработоспособный.3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.4. Напълно подходящ е и работи.5. Професионална инсталация е силно препоръчително.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Подробности

Избор на клиенти