• Ново
Регулируемо Led Осветление Квадратно Солидна Дървена Основа Нощна Настолна Лампа Ръчно Рисуване Акварел Пролетта Набор от Заек на велосипед с Великден Ленено Филт?

Регулируемо Led Осветление Квадратно Солидна Дървена Основа Нощна Настолна Лампа Ръчно Рисуване Акварел Пролетта Набор от Заек

BGN 35.52

5.5"Wx5.5"Wx10"H. Използвайте бельо лампа, държач на крушката от масивна дървесина.Се използва лампа с националния стандарт E27.Конектор представлява USB-интерфейс, подходящ за всяко място.Не е нужно да се притеснявате за качеството на лампата.С повишаването на стандарта на живот на хората, ние винаги придават голямо значение на качеството на лампата.Лампи-най-добрите подаръци за важните празници, като Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и рождени дни, за семейство, приятели, деца, любовници, учители и съученици.Използването на лампи е сертифициран UL ключа и вилица.Ключа се намира на шнуре хранене.Дистанционно управление може да се регулира на различни светлини.Тя е безопасна и удобна за използване.Подходящ за детски стаи, дневни, спални, кафенета, ресторанти, офиси и други места.Различни промени осветление може да създаде различни топли и удобни ефекти.Описание : 1.Размер на притежателя на лампи е 4,7"Wx4.7"W, размер на абажура-5,5"Wx5.5"Wx7.9"H, а общата височина-10".2.Настолни лампи ви предоставят безброй различни варианти за осветление, и можете да изберете най-подходящия светлина за какво възнамерявате да го направите. 3.Има превключвател за включване/изключване с американската вилица, което го прави много удобен като прикроватной нощни шкафчета.Сложете на нощното шкафче, бюро или конзола масичка за осветление в изискан стил. 4.Подходящ за детски стаи, дневни, спални, кафенета, ресторанти, офиси и други места.Лампи-най-добрите подаръци за важните празници, като Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и рождени дни, за семейство, приятели, деца, любовници, учители и съученици.Забележки : 1.При инсталиране на лампи и лампи с нажежаема жичка, моля, изключете захранването. 2.Моля, уверете се, че крушката напълно инсталирани в основата. 3.Моля, нека нощна настолна лампа държи далеч от водата. 4.Размер се измерва ръчно, така че може да се толеранс от ±0,5.

Подробности

Избор на клиенти