• Ново
2 броя .. Автомобилни Led Осветление на Интериора, 7 Цвята Led Вътрешни Автомобилни Светлини с 6 Ярки Led Крушки, Преносима Нощна Лампа За Четене, Автомобилна Вътрешна Атм?

2 броя .. Автомобилни Led Осветление на Интериора, 7 Цвята Led Вътрешни Автомобилни Светлини с 6 Ярки Led Крушки, Преносима Нощна

BGN 11.91

Комплектът включва : .Може да потърсите в тъмни места, като например кутии подлакътници, врати и ъгли на покрива.Бързо използване : .Дълго кликнете върху средната част в рамките на 1-2 секунди, леко да се включи/изключи светлината, всеки път, когато докоснете средната част, можете да промените друг цвят. 2*Автомобилен сензорен лампа, USB-кабел за зареждане, двустранен лента, инструкция за употреба.Мини дизайн, се определя всяко място, осветява перспектива, не заема място, не навязчив.Различни сцени : .Той може да се настрои с помощта на прилепя двустранна самозалепваща лента, предназначена за превозно средство, без повреда на автомобила. [ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН ] Дизайн докосване на ключа, предаде осветление с един ключ.Брой глобули на лампата : 6., Не само за автомобили, меки и земни светлини, но и за нощни лампи, шкафове, лампи за четене, раници, велосипедни фенери.Той може да реши напълно слабото светлина в колата и липсата на източник на светлина в мъртво ъгъл.Вижте през прозрачни капака, за да види през светлината, а не заслепяват.Вградени 6 топки led лампа с висока яркост, помощно осветление ясно и лесно за намиране.Може да се използва в помещения, под маси, библиотеки шкафове, гигиеническими кърпички, нощни лампи, стълби и други места.Той е магнитен притегателен и двупосочна лента.Зареждане чрез USB може да се извърши чрез извличане на вграден в батерията при зареждане. Цвят корпус : прозрачен.Спецификация : ., може да бъде поставен на всяко място в стаята, всяко тъмно място, могат да бъдат осветени им.По-светъл цвят : топло бяло / 7 цвята.В същото време тя може да се използва като кабинет, спалня, тоалетна и т.При зареждане трябва внимателно отваряне на външната кутия и извадете детайли за зареждане. [ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ] Led сензорни лампи могат да бъдат монтирани в най-тъмните места, като например кутии за съхранение, подлакътници, автомобилни врати, ъгли на седалките и т.Продължителното натискане на средата в рамките на 1-2 секунди, позволява да включите/изключите светлината.Може директно да се прилага двустранно тиксо, а да се премести и да вземат по всяко време.

Подробности

Избор на клиенти