• Ново
JUSTYINGKAI 2 бр. притежателя на лампата E27 Led лампа Изход към европейския Штекеру Адаптер Преобразувател, е Подходящ За Притежатели на лампи с бутони за включване/изключ?

JUSTYINGKAI 2 бр. притежателя на лампата E27 Led лампа Изход към европейския Штекеру Адаптер Преобразувател, е Подходящ За Притежатели

BGN 21.44

Широка гама от приложения : Нашият конвертор на контактите е подходящ за домашно осветление, осветление за снимки, осветление на ресторанта, осветление за офиса и на други подходящи места.Те са практични и удобни за живота си, което ги прави идеални за битови инструменти.Екологично чист огнеустойчиви ABS, добро разсейване на топлината.Лесно управление : дизайн удобен превключвател за включване или изключване на светлината.Лек и преносим, удобен и практичен, лесен за инсталиране и използване.Продуктът приема алуминий мед пръстен лампи и чисто медни аксесоари за да се гарантира добър контакт с електрическата крушка.Широка гама от приложения : Нашият конвертор на контактите е подходящ за домашно осветление, осветление за снимки, осветление на ресторанта, осветление за офиса и на други подходящи места.Те са практични и удобни за живота си, което ги прави идеални за битови инструменти.Материал на корпуса : ABS.Размер : 67*45*47 мм. Цвят : покажи като снимки.Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на елемента може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Кръст Бод Пакет включва : 1 * ЕС Plug E27 База.

Подробности

Избор на клиенти