• Ново
Стъргало за език от Неръждаема стомана Свеж Дъх Почистващи Език Инструмент за Грижа за Устната Кухина с Метален калъф за носене (1 бр. розово злато+ 1 бр. сребро)

Стъргало за език от Неръждаема стомана Свеж Дъх Почистващи Език Инструмент за Грижа за Устната Кухина с Метален калъф за носене

BGN 7.99

1.Изработен от медицинска неръждаема стомана, без ръжда и лесен за почистване. 2.2 включени видове чистачи : един-ложечный, а другият-на открито. 3.Заоблен дизайн и гладка повърхност създава идеална форма, за да се постигне само преводачи. 4.Идеален за предотвратяване на лошия дъх, премахване на зъбната плака с език и восстанавливая по-свеж аромат. 5.Използвайте два пъти на ден (сутрин и вечер) у дома, в офиса и дори по време на пътуване.Изработен от медицинска неръждаема стомана, която не ръждясва.Извит край и гладка повърхност създава идеална форма, за да се постигне само преводачи.Отстраняване на зъбната плака с език и да се възстанови по-свеж мирис.Идва с метален футляром, която лесно се съхранява и да носи със себе си.

Подробности

Избор на клиенти